Başkan Özaltun’dan Avukatlar Gününe Pastalı Kutlama

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle tüm avukatların gününü kutladı.Beyşehir Belediye Başkanlığı makamı da Avukatlar Günü dolayısıyla sürpriz bi...

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle tüm avukatların gününü kutladı.

Beyşehir Belediye Başkanlığı makamı da Avukatlar Günü dolayısıyla sürpriz bir kutlamaya sahne oldu. Başkanlık makamında gerçekleştirilen bir toplantıda, Beyşehir Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Avukat Ali Kablan, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle bir sürpriz yaşadı. Toplantının yapıldığı makama Avukatlar Günü kutlaması çerçevesinde getirilen bir yaş pastanın önce mumlarını üfleyerek söndüren Avukat Kablan, ardından keserek tüm meslektaşlarının gününü kutladı.

Kablan, Belediye Başkanı Murat Özaltun’a Avukatlar Günü dolayısıyla yaptığı jestinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Özaltun da Kablan’ın Avukatlar Gününü kutladı.

Başkan Özaltun, hukuk devletinin olmazsa olmazı yargı erkinin temel taşı ve en büyük güvencesi, savunma mesleğinin temsilcileri olan avukatların bu özel günlerini kutladığını belirterek, “Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile tüm avukatlarımızın gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri