Başkan Kurt: Maden Kazaları Çözülmesi Gerekir

Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, 22'nci birleşim 1’inci oturumu, Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti.    Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce...

Eskişehir Odunpazarı Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı, 22'nci birleşim 1’inci oturumu, Belediye Başkanı Avukat Kazım Kurt başkanlığında gerçekleşti.

    Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce bir konuşma yapan Başkan Kurt, Karaman Ermenek’te yaşanan kaza ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Kurt, "Bu tür iş kazaları, özellikle maden kazaları çözülmesi gereken kazalar olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki madende mahsur kalan işçilerimiz kurtulacak." dedi.

    Konuşmaların ardından gündem maddelerine geçildi. 9 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bölgeleri ve Eğitim Kurulları yönergesinin 6. maddesinin 2. fıkrasında 'Eğitim Bölgesi Komisyonu' kurulması ile ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Eğitim Bölgesi Komisyonu’na CHP Meclis üyesi Nükhet Yücesan seçildi.

    Diğer gündem maddeleri de oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki meclis toplantısının 5 Kasım 2014 Çarşamba günü 17.30’da yapılacağına karar verildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri