Başkan Kurt: Atatürk Yaşadığı Çağa Damgasını Vurmuştur

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 10 Kasım sebebiyle bir mesaj yayımladı. Kurt, "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, devrimci ve devlet adamı Atatürk'ün gönüllerdeki erişilmez yeri değişmeyecek, O'na duyulan sevgi ve saygı hiç...

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 10 Kasım sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Kurt, "Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, devrimci ve devlet adamı Atatürk'ün gönüllerdeki erişilmez yeri değişmeyecek, O'na duyulan sevgi ve saygı hiç eksilmeyecektir. Yüce Atatürk, üstün nitelikleri, barışçılığı, devrimci ve demokrat kişiliği, askeri ve siyasal zaferleri ve düşünceleri ile yaşadığı çağa damgasını vurmuştur." dedi.

Başkan Kurt, mesajına şöyle devam etti: "Türk ulusu, Atatürk'ün varlığından, ilke ve devrimlerinden, düşünce sisteminden, Cumhuriyet'in kazanımlarından güç alarak, Türkiye Cumhuriyeti'ni aydınlık yarınlara ulaştırmak için el birliğiyle çalışacak, yüce önderine, kurduğu Cumhuriyet'e, ilke ve devrimlerine ve Atatürkçü düşünce sistemine her zaman sahip çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 76. yılında bir kez daha saygı, minnet,rahmet ve şükranla anıyorum."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri