Başkan Kul: Terme’yi Temizliği İle Anılan Bir İlçe Yapacağız

Samsun’un Terme ilçesinde birçok noktada detaylı temizlik işlemlerine hız verildi. Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Temizliği ile anılan bir ilçe olacağız." dedi. Terme Belediyesi Temizlik İşleri...

Samsun’un Terme ilçesinde birçok noktada detaylı temizlik işlemlerine hız verildi. Çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Temizliği ile anılan bir ilçe olacağız." dedi.

Terme Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları başlatıldı. İlçe merkezinde bulunan yol kenarları, park, bahçe ve yeşil alanların yanı sıra yaklaşan Kurban Bayramı nedeni ile mezarlık temizleme ve düzenleme çalışmaları da hız kazandı.

Vatandaşların daha temiz bir çevrede yaşamak gibi haklı taleplerine cevap vermek için ekiplerin gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Danacı, "Temiz bir Terme için elimizden geleni yapıyoruz. İlçe genelinde yol kenarlarını molozdan ve otlardan temizlemek için çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan eksik kaldığımız yerlerde bizleri uyarması için haber vermenizi rica ediyoruz." dedi.

'TEMİZLİK VE HİJYEN HEPİMİZ İÇİNDİR'

Çok kısa zaman içerisinde temizliği ile anılan bir ilçe olacaklarına vurgu yapan ve temiz bir çevrenin bilinçli bir toplumla gerçekleşebileceğini belirten Başkan Kul, "Temiz bir toplum için herkesin el ele vermesi gerekmektedir. Bu anlamda Milli Eğitim başta olmak üzere ilçemizdeki tüm kurumlara büyük roller düşmektedir. Hayata geçireceğimiz projelerle kurumlarla işbirliği halinde çalışmalar yapacağız. Temizlik ve hijyen hepimiz içindir." diye konuştu.

MEZARLIKLAR DÜZENLENİYOR

Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirmeleri ve defin işlemlerini yapabilmeleri için belediye ekipleri tarafından düzenleme çalışmaları yapıldığını ve mezarlıkların modern bir görünüme kavuşacağını sözlerine ekleyen Kul, şunları söyledi: "Mezarlıklar her zaman temiz ve düzenli olması gereken yerlerimizdir. Başlattığımız çalışma ile ilçemizde bulunan mezarlığımızı elden geçirerek ve temizliklerini yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. İlçemizde bulunan bütün mezarlıklarımıza değişik türlerde ağaçlar dikerek daha yeşil, daha huzur veren ve düzenli görüntüye kavuşmasını sağlayacağız." CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri