Başkan Kul, Muhtar Ve Oda Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçenin sorunlarının konuşulduğu istişare toplantısında muhtarlar ve oda temsilcileriyle buluştu. Toplantıda muhtarlardan bilgi alan Başkan Kul, "Terme’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz bu sorunları...

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ilçenin sorunlarının konuşulduğu istişare toplantısında muhtarlar ve oda temsilcileriyle buluştu. Toplantıda muhtarlardan bilgi alan Başkan Kul, "Terme’nin sorunlarını birlikte çözeceğiz bu sorunları konuşmak için kent konseyin de buluşacağız." dedi.

Samsun’un Terme ilçesinde muhtar ve oda temsilcileri ile Belediye Başkanı Şenol Kul istişare toplantısında buluştu. İlçenin sorunlarının ele alındığı toplantıda çöp, su, yol ve kanalizasyon gibi sorunlar konuşuldu. Başkan Kul, yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verirken muhtarların da sorularını cevaplandırdı.

Kent konseyinin önemine değinen Başkan Kul, "Yapacağımız çalışmalar da halkın söz sahibi olması ve fikirlerini bizimle paylaşması için düzenli olarak kent konseyini toplayarak sorunlarımızı masaya yatıracağız. Bu ay ilk yapacağımız kent konseyi ile ilk etapta önemli konularda hep birlikte karar alacağız. Burada siz muhtarlara ve sivil toplum kuruluşlarına önemli görevler düşmektedir. Mahalleleriniz de ve çevrenizde gördüğünüz sorun ve önerileri burada paylaşıp çözüme ulaştırıp biran önce uygulamaya başlayacağız." diye konuştu.

"KIŞDAN ÖNCE DOĞALGAZ KULLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Doğalgaz çalışmalarının ilçede yeniden başladığını belirten Başkan Kul, "Kış gelmeden bazı mahallelerimizde vatandaşlarımız ilk doğalgazı kullanmaya başlayacaktır. Kul, alt yapı çalışmaları hızlandı nasip olursa kış gelmeden bazı mahallelerde gazın vanası açılıp halkın kullanımına açılacaktır." dedi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri