Başkan Korkmaz Konyaspor'un borcunu açıkladı! Kongre ile ilgili kararını duyurdu

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen basın toplantısında sezon değerlendirmesinde bulundu. Korkmaz Konyaspor'un borcu ve kongre kararına ilişkin açıklama yaptı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen basın toplantısında sezon değerlendirmesinde bulundu. Korkmaz yeni sezonda göreve devam etme kararı aldıklarını söyledi.

Korkmaz, "Çok şükür süper ligde yolumuza devam ediyoruz. Asıl soru ligde kaldıktan sonra sorulacaktı. Bizde yönetim kurulu arkadaşlarımızla oturduk konuştuk. Nasıl bir yol haritası çizelim. Önümüzde yine bir zorlu süreç bizi bekliyor olacak. Ekonomik ve maddi anlamda daha zorlu bir sezonun bizi beklediğini konuştuk. Yeni bir kongrenin zaman kaybı olacağını ve bunun Konyaspor’a zarar vereceğini düşünerek yola devam etme kararı aldık" dedi. Konyaspor'un borcuna ilişkin açıklama bulunan Korkmaz, "Yeni sezonda tüm şehirden büyük bir fedakarlık bekliyor olacağız. Biz yönetim olarak bu fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Biz Konyaspor’u aldığımızda borcu 830 milyondu şuanda ise borcumuz 1 milyar 50 milyon civarında borcu var" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri