Başkan Korkmaz: İmkanlarla en iyiyi yapmak için uyku uyumuyoruz

Tümosan Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, 2. Başkan Adem Bulut ve Basın Sözcüsü Yunus Derebağ; basın toplantısı düzenledi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ara transfer döneminde 5 futbolcu aldıklarını ancak forvet noktasında biraz daha tedbirli davrandıklarını söyledi. Korkmaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Transfer sezonuna forvetle başlamak istedik ama şartlar bizi zorladı. Biliyorsunuz camiada bir transfer fobisi oluştu biliyorsunuz geçmişte gelen forvet oyuncuların durumu. Şu anda doğru oyuncu bulmaya çalışacağız. Ancak herkesin malumu maddi durumlar. Ancak çalışmalarımız devam ediyor. Yabancı oyunculardan bazıları ile yollarımızı ayıracağız.

Umut bozokun bonservisini aldık Galatasaray maçından sonra oyuncuyu otele davet ettik. Görüşme gerçekleştirdik. 3.5saat görüştük ama bazen herşey para ile hallolmuyor. Oyuncuya yurt dışından teklifler var. Oyuncuyla son kez görüştük meseleyi çözelim dedik. Umut Bozok’a konuşulan rakamları asla teklif etmedik.

Boateng daha önce takip ettiğimiz bir oyuncu. Yeteneklerine güvendiğimiz bir oyuncu. Bu oyuncuyu hocadan önce almıştık. Ancak hocanın bir kültürü var idman yapmadan oyuncuya şans vermiyor. Oyuncunun ligi yeni bitti ve bir ay maç oynamadı. Hoca da oyuncuyu hazır halde kadroya yazmak istiyor.

Ömer Ali ve Serdar için Başakşehir ile görüştük ama kulüp kesinlikle satılmayacağını ifade etti.
Muhammet Demir iki hafta sonra hazır hale gelir diye düşünüyorum"

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri