Başkan Kıvılcım’dan Velilere Solventli Yapıştırıcı Uyarısı

Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi sağlığa zararlı kırtasiye ürünleri alınmaması konusunda veli ve öğrencileri uyardı. Kıvılcım yapıştırıcı alınırken solvent içermez yazısına...

Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Reşat Kıvılcım, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi sağlığa zararlı kırtasiye ürünleri alınmaması konusunda veli ve öğrencileri uyardı. Kıvılcım yapıştırıcı alınırken solvent içermez yazısına mutlaka dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.

Kıvılcım yaptığı açıklamada, haftaya başlayacak yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğinde bulunurken, öğrenci ve velilere, kırtasiye ürünleri alırken, dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verdi. Kıvılcım, kırtasiye ihtiyaçları karşılanırken, uluslararası standart işaretlerine dikkat edilmesini isteyerek, “Ürünlerin üzerinde mutlaka CE işaretine, defterlerde TSE belgesine, tüm yapıştırıcı ürünlerde ise solvent içermez yazısına mutlaka dikkat edilmeli ve bu konuda çocuklar bilinçlendirilmeli” dedi.

Sez on öncesi kırtasiyeci esnafı ile yapılan toplantılarda üyelerinin bilgilendirildiğini ve gerekli hassasiyetin gösterilmesinin istenildiğini kaydeden Başkan Kıvılcım, “Bizler kırtasiyeciler olarak hijyen ortamında sağlığa zararsız ürünlerimizle, asgariye çekilmiş fiyatlarımızla ve kredi kartına taksit imkanıyla yeni sezona hazırız. Velilerimizin ve öğrencilerimizin de bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Kıvılcım, “Kırtasiye kırtasiyeciden alınır” sloganıyla tüm eğitim camiası ile öğrencilerin, velilerin ve sektörün yeni eğitim öğretim döneminin hayırlı olması dileğiyle açıklamasını noktaladı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri