Başkan Keleş "Masumları Hedef Alanlar Amaçlarına Ulaşamayacak"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı saldırı sonrası bir taziye mesajı iletti. Başkan Keleş: “Masum insanları hedef alan bu menfur saldırıyı yapanlar ülkemizi v...

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara Kızılay’da meydana gelen bombalı saldırı sonrası bir taziye mesajı iletti. Başkan Keleş: “Masum insanları hedef alan bu menfur saldırıyı yapanlar ülkemizi ve birliğimizi bozamayacaktır” dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ankara Kızılay’da meydana gelen patlama sonrası yaptığı açıklamada Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne dikkat çekerek “terör evrensel niteliği olan hepimizin hassasiyet göstermesi gereken bir sorundur. Unutulmamalıdır ki Türk milleti her sorunu, her zorluğu birlik ve bütünlüğünü koruyarak, sağduyulu ve itidalli davranarak aşmasını bilmiştir. Kızılay’da otobüs durağı önünde meydana gelen bu saldırıyı vatandaşlarımıza reva görenleri şiddetle kınıyor, hak ettikleri sona bir an önce erişmelerini temenni ediyorum. Özellikle tatil gününde bu saldırının planlanmış olması, hainlerin ne kadar vicdansız ve gözü kara bir tutum içerisinde olduğunu bizlere göstermektedir. Şüphesiz ki bu saldırılar Türkiye Cumhuriyeti’ni terörle mücadele politikasından yıldırma amacı taşımaktadır. Maalesef ki çok sayıda vatandaşımızın can vermesine neden olan bu menfur saldırının bir daha tekrarlanmamasını ümit ediyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, hastanelerde tedavi gören yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri