Başkan Karalar'dan Öğrencilere Kitap Desteği

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kayışlı Mahallesi Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (KAYDER) hazırladığı proje ile sınavlara hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Etüt merkezinde öğrencilere derslerinde yardımcı...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kayışlı Mahallesi Eğitim, Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (KAYDER) hazırladığı proje ile sınavlara hazırlanan öğrencileri ziyaret etti. Etüt merkezinde öğrencilere derslerinde yardımcı olacak hazırlık kitapları ile soru bankaları hediye edildi.

Eğitime önem verdiklerini belirten Başkan Zeydan Karalar, eğitimli kişilerin bilinçli uygar insanlar olduğunu söyledi. Karalar, "Eğitime katkı olarak çok şey yapacağız. Gençlerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Ülkenin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e laik gençler olacağınıza inanıyoruz. Eğitimli insan, ülkesini koruyan, ülkesine faydalı olan insandır. Eğitime her şeyden daha fazla özen göstermemiz gerekli. Bizde bu anlamda elimizden geleni fazlasıyla yapmaya özen göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Her bireyin eğitim hakkı olduğuna ve eğitimin parasız olması gerektiğine vurgu yapan Başkan Zeydan Karalar, ailelerin çocuklarını dershaneye gönderebilmek için büyük bir maddi yükün altına girdiğini belirtti. Karalar, "Eğitim, bizlerin döneminde daha da az paralıydı. Şimdi ise öyle değil. Bizde ailelerin yükünü biraz daha almak istiyoruz. Bunun içinde buradan başlayacağız. Eğitim, muhakkak ve muhakkak parasız ve fırsat eşitliği içerisinde olmalı.” dedi.

KAYDER Başkanı Orhan Üstekidağ'da desteklerinden dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından kitaplar gençlere teslim edildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri