Başkan Karabulut, Konya Odalar ve Borsaları ziyaret etti

Bozkır Belediye Başkanı Nazif Karabulut, Bozkır’a kazandırmak istedikleri projelerle ilgili Konya Ticaret Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirdi.

Karabulut, Bozkır’ın ve bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda yaşadığı güçlüklerin çözümü için ortak akıl ve istişareye önem verdiklerini belirtti.

Bölgenin sorunlarını gerçekleştirdiği ziyarette oda başkanlarıyla paylaşan başkan karabulut yapılan görüşmeler sonucunda şunları söyledi “Bozkır’ımızın ve çevre ilçelerimizin ekonomik, istihdam ve sosyal gelişmişlik konusunda yaşadığı sorunları oda başkanlarımızla görüştük. Ortak akıl ile bu sorunların çözümünü sağlayacağımıza inanıyorum.

Odalar ve Borsalarımızla birlikte Bozkır ve çevre ilçelere ekonomik ve sosyal alanlarda katma değer sağlayacak, yaşadığımız kentleri bir adım daha ileriye taşıyacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya çaba gösteriyoruz. Görüştüğümüz Oda ve Borsaların değerli Yönetim Kurulu Başkanları da bölgesel güç birliği için aynı heyecanı taşıyor. Artık kaybedecek zamanımız yok. Tersine göç hareketinin başlatmak ve kırsal yörelerin kalkınmasını sağlamak için motivasyonumuzu ve gücümüzü aynı hedefe yönlendirmek zorundayız. Birlikte hareket edip, daha güçlü olacağız.” ifadelerinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri