Başkan Kalaycıdan Huzurevine ziyaret

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Babalar Günü nedeniyle Huzurevini ziyaret ederek yaşlılara kitap ve karanfil hediye etti
Meram Belediyesi tarafından Babalar Günü nedeniyle Huzurevi’nde farklı ve anlamlı bir program düzenlendi. Programa Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı, Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, Huzurevi Müdür Vekili Osman Bayboğan ve yazar Sinan Yağmur katıldı.
Huzurevi sakinlerine karanfil hediye eden Başkan Kalaycı, Babalar Günü nedeniyle bu yıllık farklı bir organizasyon yapmayı amaçladıklarını belirterek, “Şu ana kadar çok sayıda kitabı yayımlanan Konya’mızın yetiştirdiği önemli yazarlardan Sinan Yağmur tarafından kaleme alınan ‘Bilmezsiniz Ama Babalar da Ağlar’ adlı kitabı Huzurevi sakinlerine takdim ediyoruz. Umut ediyoruz ki kitabı okuyarak bizleri güzel bir şekilde anarlar” dedi.
Kitabın yazarı Sinan Yağmur ise, “Şehirler tarihi dokusu ve kültürel yapısıyla değil içinde yaşadığı insanlarla güzeldir. Konya’mız, asırlardır içinde yaşadığı aşk erenleriyle hem kendi topraklarına hem de ülkemize manevi anlamda büyük katkı sağlamış bir şehirdir” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri