Başkan Hastane Müjdesini Sanal Ortamdan Verdi

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'ya yapılacak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin müjdesini sosyal paylaşım ağı twitter'dan verdi.

İstanbul Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla'ya yapılacak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin müjdesini sosyal paylaşım ağı twitter'dan verdi. Başkan Yazıcı, hastanenin ihale ilanını takipçileri ile paylaştı. Hastane ile ilgili Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklamada da şöyle denildi:

"Bölgemizde devam eden TOKİ ve KİPTAŞ konutları ile özel sektör konut projeleri stoklarının dolması, 12 bin konutluk yeni TOKİ projelerinin başlaması, İstanbul metropolitan yapı içerisindeki çalışan nüfus yoğunluğu ve Kocaeli – İstanbul geçişindeki stratejik konumu vesilesiyle, gündüz nüfusunun yerleşik nüfusunun birkaç katına çıkması sebebiyle, hem Tuzlalıların hastane ihtiyaçlarını karşılamak, hem de İstanbul'un girişinde Anadolu'dan gelen hastaların karşılanması amacıyla ilçemiz sınırları içerisinde Tuzla'ya 400 yataklı yeni bir Devlet Hastanesi inşa edilecektir. Hastane, eski lastiğin yeri olarak bilinen, Belediye binamızın kuzey yönünde konumlanan ve D-100 Karayoluna cephesi bulunan, 4079 parsel sayılı 50 bin metrekarelik taşınmaz üzerine Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacaktır."

400 yataklı yeni Tuzla Devlet Hastanesi'nin yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunun 19. maddesine göre açık ihale usulüyle 5 Kasım 2013 tarihinde yapılacak. Hastanenin, inşaat başladıktan sonra 900 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri