Başkan Fethi Yaşar, Şehit Yakınlarının Acısına Ortak Oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bingöl'de yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Başar Bal...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Bingöl'de yapılan silahlı saldırı sonucu şehit olan Emniyet Müdür Yardımcısı Atıf Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu ve Başar Bal ile birlikte Şehit Şahin’in Yenimahalle ilçesi Özevler Mahallesi’ndeki baba ocağına giden Yaşar, şehit ailesine başsağlığı dileyerek, "Söyleyecek söz bulamıyorum. Acımız tarifsiz. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Acınızı paylaşıyorum.” dedi. Şehit Şahin’in eşine ve 3 çocuğuna her zaman yanınızdayım diyen Başkan Yaşar, "Bir abiniz olduğunu unutmayın. Kapım sizlere her zaman açıktır. Çocukların eğitim ve tüm ihtiyaçları için elimden gelen desteği vermeye hazırım. Babanız vatan için hayatını kaybetti." diye konuştu.

"ŞEHİT ATIF ŞAHİN’İN İSMİ PARKTA YAŞAYACAK"

Yenimahalle Belediyesi’nin taziye çadırının da bulunduğu, Türk Bayrağı ile donatılmış mahalleye, Şehit Şahin’in isminin yaşatılacağı bir park sözü de veren Yaşar, "Bu mahalleye yapacağımız parka şehidimizin ismini vereceğiz. İsmi ölümsüz olacak." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri