Başkan Doğan, Meclis Üyelerini İşyerlerinde Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Belediye Meclis Üyelerini iş yerlerinde ziyaret etti.Makamda değil vatandaşların arasında olmaya büyük önem veren Başkan Doğan, Belediye Meclis üyelerini iş yer...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Belediye Meclis Üyelerini iş yerlerinde ziyaret etti.

Makamda değil vatandaşların arasında olmaya büyük önem veren Başkan Doğan, Belediye Meclis üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dileğinde bulundu. Meclis üyelerinden Hasan Ayaz, Hüseyin Polattimur ve Ayhan Arslanboğa’yı iş yerlerinde ziyaret eden Doğan, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.

İzmit Belediyesi’nin meclis üyesinden çalışanına kadar büyük ve güçlü bir ekip olduğunu belirten Başkan Doğan, “Meclis üyelerimizle sadece belediyede değil, diğer mekanlarda da sık sık bir araya gelip şehrimize yapacağımız hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerden meclis üyeleri memnun kaldıklarını ifade ederek, “Belediye Başkanımız, tüm vatandaşlarımızın olduğu gibi bizim de her zaman yanımızda olmuştur. Fırsat buldukça bizleri ziyaret edip, halimizi hatırımızı sorup, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili istişarelerde bulunuyoruz” şeklinde konuştular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri