Başkan da rahatsız

Şan, eleştirilere açıklık getirdi

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yaptığı açıklamada yeşil-beyazlı kulübe geçmişte faydalı hizmetlerde bulunmuş, şampiyonluk yaşamış tüm futbolcu ve teknik adamlar konusunda yorum ve eleştiri yapılırken biraz daha hassasiyet gösterilmesi gerektiğine inandığını belirtti. Kulübe geçmişte hizmet eden teknik adam ve oyuncular hakkında son günlerde yerel basında çıkan haberlerden duyduğu rahatsızlığı ifade eden Ahmet Şan“Konyaspor’un başarısı için tüm enerjisini ve mesaisini harcayan, geçmişte faydalı hizmetlerde bulunmuş, şampiyonluk yaşayarak önemli başarılara imza atmış teknik direktör ve oyuncuların Konyaspor camiasında her zaman ayrı bir öneme sahip olduğuna saygıyla ve minnetle anılması gerektiğine inanırken, haklarında eleştiri ve yorumlar yapılırken konuya biraz daha hassasiyetle yaklaşılması gerektiği inancındayım. Hepimizin ortak paydası Konyaspor’un başarısı. Bu noktada gerekenin yapılacağından kimsenin endişesi olmasın” şeklinde görüş belirtti. 

TEKNİK DİREKTÖR SORUNU ÇÖZÜLECEK

Konyaspor’da yeni teknik direktör önümüzdeki hafta içerisinde belli olacak. Yönetim kurulunun, hafta başında Ahmet Şan başkanlığında yaptığı toplantıda belirlenen teknik direktör adaylarıyla görüşmeler sürdürülmekte. Hafta içerisinde yapılan görüşmelerde kesin bir sonuca ulaşılamadı. Bu nedenle, adaylarla Pazartesi gününden itibaren yeniden masaya oturularak anlaşma zemini aranacak. Konyaspor başkanı Ahmet Şan, teknik direktör konusunda gündemdeki isimlerle görüşmelerin devam ettiğini ve önümüzdeki hafta içerisinde büyük bir ihtimalle anlaşmanın olabileceğini açıkladı. Ancak, Başkan Şan takımın başına getirilecek ismi açıklamadı.. Bilindiği gibi Konyaspor’da teknik direktör adayları arasında; Uğur Tütüneker, Metin Diyadin,  Levent Eriş, Kemal Özdeş ve Hüsnü Özkara gibi isimler yer almakta. Yeni sezonda da Süper lig mücadelesi vermeye hazırlanan Konyaspor’da iç ve dış transfere ise yeni teknik direktörün görüşünün alınmasının ardından başlanacak. İç transferde kalacak futbolcularla da hafta içerisinde masaya oturulacak.

YENİ MENAJER ARANIYOR

Bu arada, Konyaspor’dan ayrılan idari menajer Mustafa Eraydın’ın yerine yeni bir ismin getirilmesi için görüşmeler yapıldığı öğrenildi. Öte yandan, dostluk maçı yapmak için Konya’ya gelen batı Trakya amatör lig takımlarından Kozlukebir Kartalı futbol takımına Konyaspor yönetimi tarafından önceki akşam bir yemek verildi. Akyokuş dinlenme tesislerindeki yemeğe Konyaspor ikinci Başkanı Fatih Yılmaz, Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş, Asbaşkanlardan Ahmet Baydar, Genel Müdür Önder Sami Güven, Altyapı koordinatör Mesut Erçetin, A 2 Takım antrenörü Hayri Yılmaz, konuk takım yöneticileri ve oyuncular katıldı. Yemekte misafirlere Konya’nın geleneksel yemekleri ikram edildi. Konyaspor ile Kozlukebir takımları dün de akşam saatlerinde Selçuklu Belediye sahasında karşı karşıya geldi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri