Başkan Çetin: Cumhuriyet’e Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "10 Kasım’lar sadece anma günleri değil; Atatürk’ü daha iyi anlama, daha iyi yorumlama günleri olmalıdır." dedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "10 Kasım’lar sadece anma günleri değil; Atatürk’ü daha iyi anlama, daha iyi yorumlama günleri olmalıdır." dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Çetin, "Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet’e sonuna kadar sahip çıkacağız. O’nun ilke, devrim ve Cumhuriyeti’nin savunucusuyuz." dedi. Ulu Önder Atatürk’ün parçalama planları yapılan bir ülkeyi, gencecik bir Cumhuriyet’e kavuşturan, insanımızı hak ve özgürlükleriyle tanıştıran ve dünyanın da kabul ettiği bir lider olduğunu ifade eden Başkan Çetin, "Biliyoruz ki bugün, Türkiye Cumhuriyeti benliği ve güvencesi altında yaşayan her ferdin özgürce attığı her adımda, fikri ve vicdanı hür yetiştirilen her nesilde Ata’nın sonsuz emeği vardır." diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri