Başkan Çerçi Anneler Günü’nü Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, ‘Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve s...

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, ‘Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermekte kusur etmemeli, onların kıymetini bilmeliyiz.’ dedi.

Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çocuklarını sevgi ve özveriyle yetiştiren tüm annelerin gününü kutladı. Başkan Çerçi, yayınladığı mesajda, "Annelerimiz, en iyi şekilde yetişmemiz için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’de ’Cennet anaların ayakları altındadır’ Hadis-i Şerifi bulunmaktadır. Çocuklarını özveriyle büyüten, onları doğru ahlakla geleceğe hazırlayan annelerimiz, sevgi ve şefkatin kaynağıdır. Yaşamımızda bizi karşılıksız seven, en kötü zamanımızda yanımızda olan annelerimize hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermekte kusur etmemeli, onların kıymetini bilmeliyiz. Onları yılda bir gün değil her gün hatırlamalı, birlikte geçirdiğimiz zamanın sınırlı olduğunu unutmayarak bu zamanı iyi değerlendirmeliyiz. Haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyeceğimiz başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri