Başkan Çelik’ten Şehitler Mahallesi Esnafına Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehitler mahallesindeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.Esnaf ziyaretlerinde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehitler mahallesindeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ziyaretlerinde Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. AK Parti olarak her zaman halkla iç içe olduklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, “Öncelikle bizleri böylesine coşkulu bir şekilde karşıladığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti olarak seçim döneminde değeli Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile birlikte sizleri birkaç defa ziyaret etmiştik. O zaman da ifade etmiştik, biz her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Bugün seçim yok ve biz yine belediye başkanımız ile birlikte sizlerin yanınızdayız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin arasında olmaya devam edeceğiz. Sizlerin taleplerini, şikayetlerinizi ve sorunlarınızı bu şekilde alarak çözüme kavuşması için gerekli çalışmaları da sizlerle birlikte yapacağız” dedi.

“HER ZAMAN HALKIMIZ İLE İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Seçim döneminde farklı bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Göreve geldiğim günden itibaren tıpkı seçim öncesi gibi yine sizlerin arasında olmaya özen gösterdi. Bu akşamda ilçe başkanımız Ahmet Tonguç kardeşim ile birlikte Şehitler mahallesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Biz AK Parti kadroları olarak tüm teşkilatlarımız ile seçim döneminde olduğu gibi, seçim sonrasında da sürekli olarak halkımız ile iç içe olduk. Bir yandan hizmet ettik bir yandan da sizlerin içinde olduk. Kimi zaman düzenlediğimiz sabaha namazlarında, kimi zaman düğünlerde, mahalle ziyaretlerinde, kimi zaman da kahvaltı programlarında hep halkımız ile iç içe olduk. Daha önce Şehitler mahallemize yapmış olduğumuz ziyaretlerde hep ifade etmiştim. Bizler her zaman sizlerin içinde olacağız. Farklı bir belediyecilik anlayışı ile bu şehre hizmet edeceğiz. Bu günde tüm ekibimiz ile birlikte bunu yapmaya özen gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra da bu mahalle ve esnaf ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri