Başkan Birsen Terör Saldırılarını Lanetledi

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, yaptığı açıklama ile birlik olarak terör saldırılarını lanetlediklerini ve kınadıklarını belirtti.Saldırıda hayatını kaybeden vatan...

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, yaptığı açıklama ile birlik olarak terör saldırılarını lanetlediklerini ve kınadıklarını belirtti.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dileyen Başkan Birsen, yaralıların ise biran önce sağlıklarına kavuşmasını temenni etti. Terörden medet umanların amaçlarına ulaşamayacağını kaydeden Başkan Birsen, "Ankara Kızılay’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın derin acısını yüreğimizde yaşıyoruz. Yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, gerçekleştiren ve planlayanları lanetliyoruz. Saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza; Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Ülkemizde son dönemde şehirlerde gerçekleşen terör olaylarıyla, Türkiye’de barış ve kardeşlik ortamını yıkmaya çalışan odaklarca, birlik ve beraberliğimize kast edilmekte, ülkenin huzuru bozulmak istenmektedir. Ancak terörden medet umanlar bu kanlı saldırılarla amaçlarına ulaşamayacaktır. Kardeşliğimize ve birliğimize zarar veremeyecektir. Bu millet birlik ve beraberlik yolundan asla geri dönmeyecektir" ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri