Başkan Ataç Esnaf Odaları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Eskişehir Tepebaşı Belediye Bakanı Ahmet Ataç, Pazarcılar, Kahveciler, Mobilyacılar, Servis Aracı İşletmeciler ve Halk Otobüsçüler esnaf odalarını ziyaret etti.Her fırsatta esnaf temsilcileri ile bir...

Eskişehir Tepebaşı Belediye Bakanı Ahmet Ataç, Pazarcılar, Kahveciler, Mobilyacılar, Servis Aracı İşletmeciler ve Halk Otobüsçüler esnaf odalarını ziyaret etti.

Her fırsatta esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Ataç, esnaf odaları ile diyalog halinde olmaya devam ediyor. Yapılan ziyarette, Pazarcılar Oda Başkanı Mehmet Çiçek, Kahveciler Oda Başkanı Zeki Çoban, Mobilyacılar Oda Başkanı Recep Yıldız, Servis Aracı İşletmeciler Oda Başkanı Taşkın Tırpan ve Halk Otobüsçüleri Esnaf Oda Başkanı İbrahim Altunoğlu odalarındaki çalışmaları ve yaşadıkları sorunları dile getirdi.

Talep ve istekleri dinleyen Başkan Ataç, “Bugüne kadar odalarımızla güzel ilişkilerimiz oldu. Tabii ki odalarımızın sıkıntıları olabilir. Biz elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri