Başkan aranıyor!

Konyasporda 18 Haziranda yapılacak olan kongre için kulis faaliyetleri sürerken, şu ana kadar herhangi bir başkan adayı ortaya çıkmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek ise gelişmeleri takip ediyor

2008-2009 Futbol sezonunun sonunda büyük bir hüsran yaşayarak Bank Asya 1. ligine düşen Konyaspor’da sıkıntılı günler devam ederken, bir taraftan da 18 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurul için çalışmalar sürerken, bugüne kadar herhangi bir listenin ya da başkan adayının ortaya çıkmaması taraftarları kara kara düşündürüyor.

Başarısız bir sezonun ardından Turkcell Süper Lig’den Bank Asya 1. Ligi’ne düşerek, şehri büyük bir hayal kırıklığına uğratan Konyaspor’da gözler şimdi 18 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi. Mevcut başkan Mehmet Ali Kuntoğlu ve yönetiminin yeniden aday olmayacağı 18 Haziran’daki kongre için, kamuoyunda Ahmet Şan’ın tekrar başkanlığa geleceği haberleri ise heyecanla karşılandı. Ancak, Ahmet Şan cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Konyaspor’da başkanlık için Ahmet Şan’ın yanı sıra Cumhur Ünüvar ile Bahattin Karapınar’ın da ismi geçerken,  Ünüvar ve Karapınar’ın aynı listede buluşacağı da gelen haberler arasında.
Daha önce yapılan kongrelerde Konyaspor’un hiçbir zaman sahipsiz kalmayacağı görüşünü savunan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in ise yakın çevresine iyi bir yönetim oluşturulması için talimat verdiği ve gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.  Akyürek’in Konyaspor’un Bank Asya 1. Lige düşmesinden son derece rahatsız olduğu bilgileri gelirken, yeni sezon için Konya ve Konyaspor’u en iyi şekilde temsil etme gücüne ve görüntüsüne sahip bir yönetime destek vereceği de sızan bilgiler arasında. 
TARAFTARLAR ŞAN’A SICAK BAKIYOR
Öte yandan, Konyasporlu taraftarlar, 18 Haziran’da yapılacak kongrede iyi bir yönetimin görev başına gelmesini ve Büyükşehir belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de bu yönetime destek vermesini istediler.  Dün gazetemizi arayan bazı taraftarlar, “Konya’nın en önemli ürünü Konyaspor’dur. Ve bu değere Belediyeler destek vermek zorundadır. Konyaspor’a Tahir Akyürek’in bu zamana kadar çok büyük destek verdiği de herkes tarafından bilinmektedir. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek hiçbir zaman Yönetim Kuruluna direkt müdahale eden olmamıştır. Ancak, 18 Haziran’daki genel kurul çok farklı. İyi bir yönetim oluşması için Tahir başkan sorumluluk almalı. Daha önceki yönetimler gibi bir yönetim oluşursa Konyaspor geçmişte yaşadığı sıkıntıları yine yaşar. Bunun için de şehrin ileri gelenleriyle iyi bir yönetim oluşturulmalı” dediler.
İSMAİL ESKİŞEHİRLE ANLAŞMAMIŞ
Bank Asya 1. Ligi’ne düştükten sonra birçok futbolcunun Federasyona başvurduğu ve bazı futbolcuların da süper lig kulüpleri ile görüştüğü ortaya çıktı. Bu futbolculardan Miloş’un Bursaspor ile Ayman ve da Silva’nın ise Eskişehirspor ile menajerleri vasıtasıyla temasa geçtiği öğrenildi. Dün bazı gazetelerde çıkan “İsmail Güldüren Eskişehirspor’la anlaştı” şeklindeki haberin asılsız olduğu ve tecrübeli futbolcunun hiçbir kulüple görüşmediği ve anlaşmadığı bildirildi. İsmail Güldüren’in halen memleketi İnegöl’de dinlendiği ve kendisine gelen teklifleri incelediği öğrenildi.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri