Başkan Altay’dan Sızmalı sporculara destek

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sızma'dan gelen kız futsal takımı sporcularını Eskişehir finalleri öncesinde forma ve spor ayakkabı ile ödüllendirdi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Eskişehir'de düzenlenecek okullar arası futsal turnuvasında finallerde Konya'yı temsil edecek Sızma İTO Şehit Muhterem Ak İlköğretim Okulu öğrencilerini kabul etti. Konya'da düzenlenen elemeleri il ikinciliği ile tamamlayan minik sporcuları tebrik eden Başkan Altay, 9-10-11 Mart tarihlerinde Eskişehir'de oynayacakları mücadeleler öncesinde başarılı sporcuları ayakkabı ve forma ile ödüllendirdi.

Selçuklu'da spora ve sporcuya her fırsatta destek verdiklerini ifade eden Başkan Altay, "Gençlerimizi doğru yönlendirmek, gelişimlerine katkı sağlama noktasında sporun çok önemli olduğunun farkındayız. Şehrimizin dinamik gücü ve geleceğin teminatı olan gençlerimize ne yapsak az. Bugün burada okul futsal takımının forma ve ayakkabı eksiğini giderdik. Bizim onlardan tek beklentimiz çok çalışarak hem derslerinde hem de mücadele ettikleri spor dalında başarılar elde edip, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmaları. Türkiye finallerine katılma başarısı gösteren Sızmalı minik sporcularımızı ve emeği geçen antrenör ve yöneticilerimizi tebrik ediyor yapılacak müsabakalarda başarılar diliyorum" dedi.

Sızma İTO Şehit Muhterem Ak İlköğretim Okulu olarak 4 yıldır okullar arasında yapılan futsal turnuvalarında başarılar elde ettiklerini ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Esen, "Bu yıl bu başarıları biraz daha taçlandırmak istiyoruz. Bu bağlamda ziyaret ettiğimiz Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a Eskişehir'de yapılacak finaller öncesi başarı sözü verdik. Minik sporcularımız Başkanımızın moral ve jesti ile final yolunda başarılarına devam edecekler. Sporcunun dostu Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından minik sporcular Başkan Altay ile fotoğraf çekildiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri