Başka çaren yok

Konyaspor, bugün deplasmanda Eskişehirspor ile zorlu bir 90a çıkacak. Maç saat 14.00de başlayacak. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Kartalda hesaplar galibiyet üzerine. Takımda 4 eksik var.

Turkcell Süper Lig’de kazanmayı unutan temsilcimiz Konyaspor, Eskişehir’de bugün oynanacak maçta 3 puana şartlandı. Başka bir deyişle, yeşil-beyazlı ekibin kazanmaktan başka çaresi yok.Ligde bu haftaya kadar dış sahada oynadığı maçlarda 3 galibiyet alan ve deplasmanda en çok maç kazanan takımlar arasında yer alan yeşil-beyazlılar, bugün Eskişehirspor ile zorlu bir 90’a çıkacak. İç saha şanssızlığını bir türlü kıramayan ve ligde son 5 haftadır da maç kazanamayan yeşil-beyazlılar, Eskişehirspor’u yenerek buna bir son vermek istiyor. Eskişehir’e Cuma günü göden ve Anemon otelde kampa giren kartallar, dün ter atarak bu önemli maçan hazırlıklarını tamamladılar.

KARTALDA 4 EKSİK VAR
Eskişehir Atatürk stadında oynanacak maç saat 14.00’de başlayacak. Eskişehirspor-Konyaspor maçını İstanbul bölgesi hakemlerinden Cüneyt Çakır yönetecek. Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını Mustafa İspiroğlu ve Mehmet Metin yaparken, 4. hakem ise Mustafa İlker Coşkun. Bugün oynanacak Eskişehirspor maçına büyük önem veren Konyaspor’da; sakat olan Mustafa Er ve Koray ile birlikte sarı kart cezalısı Ömer ve Zafer Demir forma giyemeyecek. Dün yapılan antrenmanda oldukça neşeli görünen yeşil-beyazlı futbolcular, maçı kazanmak için oynayacaklarını söyleyerek yönetici ve teknik adamların yüzünü güldürdüler. Konyaspor’da, Eskişehirspor’u yenmeleri halinde oyunculara ekstra prim verileceği öğrenildi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor bugünkü maçta muhtemelen şu 11 ile mücadele edecek: Oğuzhan- Cihan, Serhat, İsmail, Erhan- Erdal, Mehmet Çoğum, Fahri, Da Silva, Celalettin- Veysel.
ESKİŞEHİRSPOR İLE 3.RANDEVU
Konyaspor, Turkcell Süper Lig’in 15.haftasında konuk olacağı Eskişehirspor ile eski adıyla 1.lig, yeni adıyla Turkcell Süper Lig’deki üçüncü maçına çıkacak. Daha önce oynanan iki maç Konyaspor’un galibiyetiyle sona erdi. Konyaspor ile Eskişehirspor arasındaki eski adıyla 1.lig, yeni adıyla Turkcell Süper Lig’deki rekabeti 1988-89 sezonunda başladı. Sezonun 12.haftasında oynanan maçı temsilcimiz 2-1 kazanırken, 31.haftada oynanan rövanşın galibi 2-0’lık sonuçla yine Konyaspor oldu.  Aynı sezon 2.lige düşen Eskişehirspor, 2007-2008 sezonu sonunda Bank Asya 1.Lig’de yükselme grubu maçları sonunda Turkcell Süper Lig’e yükseldi.
CÜNEYT ÇAKIR’LA 14.MAÇIMIZ
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Turkcell Süper Lig’in 15.haftasında oynanacak Eskişehirspor maçında görevlendirilen Cüneyt Çakır, daha önce 13 kez Konyaspor maçlarında düdük çaldı. 31 yaşındaki FİFA kokartlı İstanbul Bölgesi hakemi Cüneyt Çakır, Turkcell Süper Lig'de 7 sezondur düdük çalıyor. Temsilcimizin 10 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Turkcell Süper Lig'de 2003-2004 sezonundan bu yana 13 maçını yöneten Cüneyt Çakır ile Konyaspor 3 maç kazanabildi. Kartal, Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçlarda 2006-2007 sezonunun 19.haftasında iç sahada Denizlispor’u 5-1, 27.haftada yine iç sahada Ankaragücü’nü 2-0, 2007-2008 sezonunun 31.haftasında ise deplasmanda yine Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Turkcell Süper Lig’de bugün oynanacak ve saat 14:00’de başlayacak Eskişehirspor- Konyaspor mücadelesinde Cüneyt Çakır’ın yardımcılıklarını İstanbul’dan Mustafa İspiroğlu ve Trabzon’dan Mehmet Metin yaparken, maçın dördüncü hakemi Ankara’dan Mustafa İlker Coşkun. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri