Basit goller yedik

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Düzkaya: Bu maçı unutmamız lazım. Ankaragücü maçıyla taraftara kendimizi affettirmek istiyoruz. Bülent bölükbaşı ile bugün sözleşme imzalamayı planlıyoruz.
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Ankaraspor deplasmanından alınan 3-0’lık yenilginin moralleri bozduğunu ancak bu maçı unutmak zorunda olduklarını ve Ankaragücü maçıyla taraftara kendilerini affettirmek istediklerini söyledi. Düzkaya, yaptığı açıklamada, Ankaraspor deplasmanında henüz 1. dakikada yenik duruma düştüklerini ve bu golün takımı olumsuz etkilediğini belirtti. Ankaraspor’un çok güçlü bir ekip olduğunu ifade eden Düzkaya, “Ankaraspor ayağa oynayan disiplinli bir ekip. Çok iyi organize oluyorlar. Bu tip takımlara karşı zorlanıyoruz” dedi. Düzkaya, özellikle 10 kişi kaldıktan sonra iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, şunları kaydetti: “En azından bir puan hedefliyorduk. Takımın moral ve motivasyonu üst düzeydeydi. Ancak ilk dakikada gelen gol, Oğuzhan’ın oyundan atılması ve basit hatalar nedeniyle arzulamadığımız bir yenilgi aldık. Bu maçı unutmamız lazım. Ankaragücü maçıyla taraftara kendimizi affettirmek istiyoruz. 18. haftadaki Ankaragücü deplasmanından 3 puanla döneceğimize inanıyorum.” Öte yandan transfer çalışmalarının da sürdüğünü vurgulayan Düzkaya, her konuda anlaşmaya vardıkları Kocaelisporlu Bülent Bölükbaşı ile yarın sözleşme imzalamayı planladıklarını belirtti.

ÇOK KOLAY HATALAR YAPTIK

Konyaspor, lige verilen aranın ardından Ankaraspor deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilginin üzüntüsünü yaşıyor. İkinci yarıya 2-0 mağlup ve 10 kişiyle başlamanın maçı kurtarmayı zorlaştırdığını ifade eden yeşil-beyazlı kulübün orta saha oyuncularından Mehmet Çoğum, ilk dakikada yenen gol ve kaleci Oğuzhan'ın gördüğü kırmızı kart sonrası toparlanamadıklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'in 17'nci haftasında Ankaraspor'a 3-0 mağlup olan Konyaspor, uzun süredir kazanamadığı galibiyetin hasretini çekerken, 11 resmi maçta galibiyet göremeyen ve Teknik Direktör Giray Bulak'ın göreve başladığı tarihten itibaren toplam 13 haftada sadece 10 puan alabilen yeşil-beyazlılar, durumunu düzeltebilmek için çıkış yolu arıyor.

Ankaraspor maçının ilk dakikasında yenilen golün konsantrasyonlarını bozduğunu söyleyen orta saha oyuncusu Mehmet Çoğum, "Çok kolay hatalar yaptık. Ankaraspor maçına kötü başladık. Daha maçın ilk dakikasında gol yedik ve bu takım olarak moralimizi bozmasının yanında planlarımızı da bozdu. İlk yarı bittiğinde hem 2-0 mağlup, hemde 10 kişiydik. Maçın başında gol yememiz, ikinci yarıya eksik başlamamız maçı kaybetmemize neden oldu. İkinci yarıda 2-0 mağlupken ve özellikle eksik kaldığımız için durumu düzeltmemiz gerçekten çok zor bir durumdu. Biz elimizden geleni yaptık ama maalesef 3'üncü golü de kalemizde gördük. Maçta gerek hakem hataları, gerek motivasyon eksikliği ve gerekse ilk dakikalarda planımızın bozulması olsun bize bu maçı kaybettirdi. Ancak, biz de çok basit hatalar yaptık. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olup ilerleyen dönemlerde bu yapılan hataları ve alınan yenilgileri telafi ederiz." dedi.  

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri