Basının misyonu önemli

Novada Outlet Konya Mağazası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü gazetecileri kahvaltıda ağırladı. Pazarlama Müdürü Sevgi Uslu, gazetecilerin toplum adına önemli bir misyonu üstlendiğini söyledi

Novada Outlet Konya Mağazası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla gazetecilere özel bir kahvaltı programı düzenledi.  Novada Outlet Neşve Cafede düzenlenen programa, çok sayıda çalışan gazeteci ve mağaza yöneticisi katıldı. Novada Outlet Konya Mağazası Pazarlama Müdürü Sevgi Uslu, “Gazetecileri desteklemek bütün kurum ve kuruluşların görev ve sorumlulukları arasında yer almaktadır” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlamak için Novada Outlet Konya Mağazası tarafından  program düzenlendi. Programa çok sayıda çalışan gazeteci katıldı. Novada Outlet Mağazı Pazarlama Müdürü Sevgi Uslu, gazetecilerin toplumsal kalkınma ve iletişimde bilgi akışının sağlayıcısı olarak önemli bir misyonu üstlendiğini belirtti. Toplumları aydınlatmak ve doğru, ilkeli gazetecilik anlayışı ile toplumu bilinçlendirmek adına görevini layıkıyla  yerine getiren medya çalışanlarını desteklemenin bütün kurum ve kuruluşların görev ve sorumlulukları arasında yer aldığını söyleyen Uslu, “En zor şartlar altında canı pahasına haber peşinde koşan aynı zamanda meslektaşım olan gazeteci arkadaşlarımın, yaptıkları işin zorluğunun bilinci ve bu mesleği icra etmiş biri olarak her zaman destekçiniz olduğunuzu bilmenizi isteriz. Günün 24 saati zaman ve özel hayat kavramları olmaksızın çalışan bu emeğin karşılığını almayı hak eden gazeteci dostlarımız biz özel kuruluşlar için de önemlidir” diye konuştu. Konya'nın kalkınması ve markalaşması sürecinde yerel kuruluşlarını ve medyanın önemli bir yeri olduğunu da dile getiren Uslu, konuşmasını şöyle sonlandırdı: “Güç birliği yaparak, toplumun çıkar ve menfaatlerini gözeterek ortak hareket etmenin şehrimize fayda sağlayacağına inanıyoruz. Bu söylediklerimizi desteklemek adına da bugün burada bir araya geldik. Novada Outlet Konya ailesi olarak gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz. Sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyoruz.”

NOVADA OUTLET İÇ ANADOLUNUN EN BÜYÜĞÜ

12 Haziran 2015'te açılan Novada Outlet Konya Mağazası, yeni bir çekim merkezi oldu. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi gören Mağaza, şuan itibari ile yüzde 95'lik doluluk oranına sahip. Mağaza hakkında bilgiler veren Mağaza Müdürü Ersim Bal, “Bulunduğu bölgede yeni bir çekim noktası oluşturarak 100 milyon dolarlık yatırımla şehrimize değer katmak için yola çıktık. Konya'ya ilk outlet konseptini Novada Outlet Konya markası ile kazandırdık. İçerideki mağazalarımız farklı oranlarda outlet ürün ile ziyaretçilerimize hizmet vermektedir. Metrekare bazında İç Anadolu Bölgesinin en büyük outlet alışveriş merkeziyiz. Amacımız bulunduğumuz sektörde hizmet ve kalite çıtasını yükseltmek. Yapacağımız çalışmalar ile 2016 yılında da Novada Outlet Konya adıyla yine adımızdan sıkça bahsettireceğimize inanıyoruz. Bu çerçevede bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri