Basın Konseyi: Eroğlu, Cumhurbaşkanlığına Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun 2015 yılının Nisan ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday olacağı iddia edildi.Basın Konseyi Yüksek Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Eroğlu’nun yemekte, cumhurbaşkanı seçimlerinde yeniden...

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun 2015 yılının Nisan ayında yapılacak olan seçimde yeniden aday olacağı iddia edildi.

Basın Konseyi Yüksek Kurulu tarafından yapılan açıklamada, Eroğlu’nun yemekte, cumhurbaşkanı seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladığı belirtildi.

Söz konusu açıklamada, KKTC'de 31. kez kutlanan Cumhuriyet Bayramı şenliklerinin ardından, Cumhurbaşkanı Eroğlu Lefkoşa'da verdiği yemekte, Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç ve konuklarıyla bir araya geldiği belirtilerek, gündeme ilişkin bazı konuların ele alındığı kaydedildi.

Türk Basın Konseyi'ne Kıbrıs ile ilgili son gelişmeleri anlatan Derviş Eroğlu'nun "Güney Kıbrıs yönetiminin, İsrail ve Mısır ile Akdeniz'deki petrol arama konusundaki ortak çalışmalarının kabul edilemeyeceğini" aktardığı ifade edildi.

Bu gelişmelerin dışında yapılan açıklamada, 2015 yılı Nisan ayında KKTC’deki cumhurbaşkanı seçimleri ile ilgili olarak Eroğlu’nun yeniden aday olacağını söylediği iddia edildi.

Cihan Haber Ajansı’nın ulaştığı KKTC Cumhurbaşkanlığı yetkilileri ise Eroğlu’nun bu yönde bir açıklama yaptığını doğrulamadı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri