Basın Enformasyon'dan KGC'ye ziyaret

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı ve Şube Müdürleri Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'yi ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekilimiz Mustafa Ekmekçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Markupç

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı ve Şube Müdürleri Necati Gökçelik ve Okan Çamsoy, Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC)'yi ziyaret ederek, Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekilimiz Mustafa Ekmekçioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Markupçu, Ahmet Gökbaş, Hüseyin Toptaş ve Duran Çölcü ile uzun süre sohbet etti.

Konya basını ve sorunları ile Basın Yayın ve Enformasyon İl  Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi veren Paslı, "Konya basınında görev yapan tüm arkadaşlarımızın Sarı Basın Kartı almaları için mutlaka başvuru da bulunmaları gerekiyor. Şu anda ilimizde basın sektöründe çalışan arkadaşlarımızın sayısı bin 500'ün üzerinde ancak bu arkadaşlarımızın sadece 3'te biri oranında bir bölümü Sarı Basın kartı Sahibi. Biz kurum olarak tüm arkadaşlarımızın kart alabilmeleri için gereken her türlü bilgiyi ve desteği vermeye hazırız. Yeter ki basın sigortası statüsünde çalışan arkadaşlarımız müracaatlarını yapsınlar" dedi.

Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Paslı ve beraberindekiler ile Konya basını ve ülke gündemindeki önemli konular üzerine sohbet etti. Konya basınında basın sigortası kapsamında görev yapan herkesin mutlaka Sarı Basın Kartına  müracaat etmelerinin önemine dikkat çeken Özdemir, "Yeni yasa ile basın sigortasına tabi olan ancak Sarı Basın Kartı için gerekli müracaatları yapmayan arkadaşlar basın sigortası imkanlarından yararlanamayacaklar. Bu nedenle tüm arkadaşların mutlaka gerekli şartları oluşturmaları gerekiyor" diye konuştu. Konuşmaların ardından Cemil Paslı Özdemir'e eski Konya'yı anlatan bir siyah beyaz tablo hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri