'Başbakan”ın görevi İstanbul’u yönetmek değil'

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Elazığ’da yaptığı açıklamada, “Sayın Başbakanın bu olayları protesto amaçlı mitingleri yapması kanaatimizce yanlış olur.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Elazığ’da yaptığı açıklamada, “Sayın Başbakanın bu olayları protesto amaçlı mitingleri yapması kanaatimizce yanlış olur. Kime karşı miting yapıyor? Biz netice itibarıyla geniş bir ailenin fertleriyiz.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı diyor ki, alışveriş merkezi yapılması düşünülmüyor? Kim düşünmüyor demiyor. Halbuki oranın yöneticisi Büyükşehir Belediye Başkanı’dır. Başkaları karar veriyor, bu başkaları kim? Eğer Başbakan ise Başbakanın görevi İstanbul’u yönetmek değil. Ülkeyi yönetmektir, barışı oluşturmaktır“ diye konuştu.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Elazığ il teşkilatı tarafından hazırlanan il kongresine katılmak üzere Elazığ’a geldi. Saadet Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından verilen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya gelen Kamalak, gazetecilerin sorularını cevapladı. Kamalak, Gezi Parkı olaylarının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın miting hazırlığı yaptığı ve bunun nasıl değerlendirildiğinin sorulması üzerine, böyle bir durumu onaylamadıklarını söyledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, “Başbakan mitingler yapacakmış. Eğer bu haberler doğru ise Sayın Başbakanın bu olayları protesto amaçlı mitingleri yapması kanaatimizce yanlış olur. Kime karşı miting yapıyor? Biz netice itibarıyla geniş bir ailenin fertleriyiz. Aile reisi durumunda olan devlet yöneticilerine düşen görev olayları yatıştırmaktır. Teskin etmektir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı diyor ki, alışveriş merkezi yapılması düşünülmüyor? Kim düşünmüyor demiyor. Halbuki oranın yöneticisi Büyükşehir Belediye Başkanı’dır. Başkaları karar veriyor, bu başkaları kim? Eğer Başbakan ise Başbakanın görevi İstanbul’u yönetmek değil. Ülkeyi yönetmektir, barışı oluşturmaktır“ diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri