Başbakanı karşılamaya gelmeyene işlem yapılacak!

Gezi parkı eylemlerine karşılık olarak Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da karşılanması için parti teşkilatlarının zorla karşılamaya yönlendirildiği "gelmeyenler hakkında işlem yapılacağı" ortaya çıktı

Gezi parkı eylemlerine karşılık olarak geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan'ın Kuzey Afrika dönüşü  İstanbul'da karşılanması için parti teşkilatlarının zorla karşılamaya yönlendirildiği, gelmeyenler hakkında işlem yapılacağı ortaya çıktı. 

Türkiye dönüşünde havaalanında gövde gösterisi yapılacağı haberi üzerine Hüseyin Çelik parti teşkilatları ve vatandaşları sağduyulu olmaya çağırarak 'karşılamaya gitmeyin' uyarısında bulunmuştu. 

AKBEYLIKDUZU gönderici ismi ile teşkilat mensuplarına, Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İbrahim Bülbüllü imzası ile gelen sms'de  "Liderlerin Lideri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılıyoruz! Saat 23.00'te İlçe Başkanlığımızın önünde buluşuyoruz. Gelmeyenler hakkında işlem yapılacaktır. Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av.İbrahim Bülbüllü" ifadelerine yer verildiği görüldü. 


EMRE GÜRBÜZ - TV5HABER/ÖZEL HABER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri