Başbakan'dan KOÇ'a yardım yataklık suçlaması

Başbakan Erdoğan, Gezi eylemlerinde nedeniyle Koç Grubu'na yardım ve yataklık suçlaması yaptı. Erdoğan, KOÇ'u Divan oteliyle vurdu...

İşte Başbakan Erdoğan'ın Divan Oteli'ne sığınan eylemciler nedeniyle Koç Grubu'na yönelik yaptığı açıklama;

Bunlar, milletin teveccühünü asla kazanamayacak. Asla iktidar olamayacak. Bu olayların arkasına saklanarak kaos yaratmak istediler. Adı parti ama parti teşkilatının içine ne kadar terörist gruplardan kişiler varsa oraya gidiyor. Polis arkasından gidiyor parti binasına. Neler çıkıyor neler. Silahtan bıçaklara kadar, molotof kokteyline kadar her şey var. Böyle bir parti teşkilatı olabilir mi? Şimdi ne oldu. Polis parti teşkilatının içine girdi. Onlar normal bir parti çalışmasındayken olan bir şey değil bu? Vandalizmi temsil edenler oraya kaçınca oraya girdi polis.

POLİS DİVAN OTELİ'NE SALDIRMADI

Aynı şey Divan Oteli için de geçerli. Neymiş, otele polis saldırmış. Durup dururken otele polis saldırmadı. Vandallar otele kaçtı, otelin sahibi de güzel bir ev sahipliği yaptı. Bu yüzden polis içeriye girdi.

YARDIM VE YATAKLIK SUÇTUR

Biliyorsunuz yasalarda yataklık da suçtur. Bu bir yataklık etme suçudur. Kardeşlerim bazı ülkeler, bazı liderler, bu operasyonlar üzerinden kendi hesapları içine girdi. İşte bu çevreler daha ilk günlerde, mesele Gezi Parkı değil hala anlamadın mı diyenlerle birlikte oldular.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri