Başbakan yatırımları birebir takip ediyor

AKP Konya İl Başkanı Faruk Dügen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya yatırımlarıyla birebir ilgilendiğini belirtti.

Dügen, AKP il binasında düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Erdoğan'ın her yıl Vuslat Yıldömünü etkinliklerine katıldığını, bu yıl da Mevlana'nın 735. Vuslat Yıldönümü dolayısıyla 17 Aralık'ta Konya'ya geleceğini ifade eti. 
Konya'nın Başbakan Erdoğan'ın sık sık ziyaret ettiği şehirlerin başında geldiğini belirten Dügen, ''Başbakan, 17 Aralık'ta Eski Adliye Alanında Büyükşehir Belediyesinin park, cadde, yol, şehitlik, köprülü kavşak ve alt geçitlerden oluşan toplam 88 yatırımının açılışını yapacak. Başbakan, Konya yatırımlarını birebir takip ediyor'' dedi. 
Dügen, yerel seçim çalışmalarının devam ettiğini belirterek, 19 Aralık'ta aday adaylığı başvurularının sona ereceğini ifade etti. 
Adayların anket ve teşkilat yoklamalarıyla Merkez Karar Yürütme Kurulu tarafından belirleneceğini dile getiren Dügen, AKP teşkilatının uzun yıllar hizmet etmeye devam edeceğini kaydetti. Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Tahir Akyürek'in aday adaylık resmi başvurusunu yaptığını belirten Dügen, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başka aday adayının olmadığını ve 17 Aralık'ta Başbakan'ın Akyürek'in adaylığını açıklamasını beklediklerini ifade etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri