Başbakan Yardımcısı Babacan Davos’a Gidiyor

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Davos'ta düzenlenecek Dünya Ekonomi Forumu’na katılmak üzere 22-25 Ocak 2014 tarihlerinde İsviçre’de bulunacak.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Davos'ta düzenlenecek Dünya Ekonomi Forumu’na katılmak üzere 22-25 Ocak 2014 tarihlerinde İsviçre’de bulunacak. Ana teması ’Dünya’nın Yeniden Biçimlendirilmesi: Toplum, Siyaset ve İş Dünyası için Sonuçlar’ olarak belirlenen forumda ekonomik ve siyasi sorunlara çözüm bulunması, yeni sınamalarla mücadele edilmesi için izlenecek yöntemler üzerinde durulması bekleniyor.


Ali Babacan, 23 Ocak Perşembe günü ’Yeni Avrupa Çerçevesi’ başlıklı oturumda 24 Ocak Cuma günü ise ’Avrupa İş Konseyi’ ile ’Yükselen Piyasalar İçin Sonraki Adımlar’ başlıklı oturumlarda konuşmacı olarak yer alacaktır. Babacan ayrıca siyasi liderler, önde gelen işadamları ve akademisyenlerin iştirak edeceği ’Küresel Enerji’de Rekabetçilik’, ’2014 Yılının Önceliklerinin Belirlenmesi’, ’Dijital Çağda Diplomasi ve Yönetişimin Yeniden Tanımlanması’ ile ’Büyüme ve İstihdam Politikalarının Yeniden Şekillendirilmesi’ başlıkları altında gerçekleştirilecek toplantılara katılacak.

Başbakan Yardımcısı Babacan ilaveten siyasi liderle ikili görüşmeler yapacak ve çok uluslu şirketlerin üst düzey yöneticileriyle bir araya gelecek.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri