Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi ve pazar günü çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacağı Trabzon’a geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi ve pazar günü çeşitli açılış ve temel atma törenlerine katılacağı Trabzon’a geldi.

Erdoğan, Rusya seyahatinin ardından beraberindeki eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile başbakanlığa ait özel “ANA” uçağı ile saat 20.15’te Trabzon Havalimanı’na indi.

Başbakan Erdoğan’ı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Abdil Celil Öz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, milletvekilleri ve partililer karşıladı. Başbakan Erdoğan, daha sonra geceyi geçireceği şehir merkezindeki Zorlu Grand Hotel’e geçti.

Başbakanın gelişi sırasında güvenlik güçleri, havalimanı çevrisi, yol güzergahı ve otel çevresinde yoğun güvenlik önlemi alırken, bir polis helikopteri de sürekli şehir üzerinde tur attı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Meydan Parkı’ndaki toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap edecek. Daha sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya katılacak olan Erdoğan, akşam da Trabzon Valiliği'nin onuruna verdiği yemeğe iştirak edecek. Erdoğan, pazar günü ise Akyazı Spor Komleksi’nin temelini atacak, Vakfıkebir ve Araklı ilçelerinde toplu açılış törenlerine katılacak.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri