Başbakan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Diktatöre Diktatör Diyemezsin

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin kendisiyle ilgili diktatör ithamında bulunduğunu söyleyerek, "Diktatörün ne olduğunu da bilmiyorlar.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin kendisiyle ilgili diktatör ithamında bulunduğunu söyleyerek, "Diktatörün ne olduğunu da bilmiyorlar. Diktatöre, diktatör diyemezsin." dedi.

        Erdoğan, Rize'de toplu açılış törenindeki konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisiyle ilgili diktatör ithamında bulunduğunu hatırlattı. Hatay Reyhanlı'da 53 kişinin öldüğü terörist saldırıdan CHP'ye rehberlik eden suç örgütünün çıktığını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu: "Biz bunları unutmadık. CHP'nin terör örgütleriyle ilişkisini, başka ülkelerin diktatörleriyle ilişkisini, sokak çatışması için yaptığı çağrıları unutmadık ve unutmayacağız. Onlar, Türkiye düşmanı diktatörlerle yürüyorlar. Diktatörün ne olduğunu da bilmiyorlar. Diktatöre, diktatör diyemezsin. Diktatör olan ülkede konuştuğun anda o meydanda seni sallandırırlar. Sen geleceksin, Türkiye'nin başbakanına diktatör diyecek kadar özgürlüğü yaşayacaksın, utanmadan bunu söyleyeceksin, bir de 'özgürlük yok' diyeceksin."

        CHP Genel Başkanı'nın hakaretlerine kendisinin cevap vermediğini söyleyen Erdoğan, yargıya başvurduğunu anlatarak, şöyle devam etti: "Ben bir şey söylüyor muyum? Her şey yargıda. Şu ana kadar da CHP genel başkanından eski rakamla 100 milyar lira kazandım. Şimdi 100 bin. Benim Kayseri belediye başkanım, meydanda sucuk dağıttı. Ben biraz daha bekliyorum. Daha büyük rakamlara çıkacak. İnşallah fakir fukarayı Kılıçdaroğlu'ndan gelenlerle şöyle biraz sevindirelim istiyoruz."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri