Başbakan Erdoğan'a Diyarbakır'da Renkli Karşılama

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak Diyarbakır’a indi. Çok sayıda bakan ve milletvekilinin yanısıra BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydem.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak Diyarbakır’a indi. Çok sayıda bakan ve milletvekilinin yanısıra BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir karşıladı. Zana’nın giydiği renkli mahalli kıyafet ilgi çekti.

Başbakan Erdoğan, havaalanındaki karşılamanın ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçecek. İlk defa bir BDP’li belediyeyi ziyaret edecek olan Erdoğan, saat 13.00 sularında ise Kantar Köprülü Kavşağı'nda toplu açılış törenine katılacak ve halka hitap edecek. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Dicle Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen toplu nikah töreninde Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani ve Kürt sanatçı Şivan Perver’le buluşacak. Percer ve İbrahin Tatlıses, düğünde bir düet yapacak. Erdoğan ile Barzani, saat 18.00’de ise başbaşa görüşecek. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri