Başbakan Erdoğan, Malatya'ya Geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül’de AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge katılacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Eylül’de AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge katılacak. Başbakan, 22 Eylül’de Darende ile Doğanşehir ilçelerinde açılış törenlerine iştirak edecek.

AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış, miting ve ilçe gezileri yapmak için 21 Eylül tarihinde Malatya’ya geleceğini söyledi. Başbakan Erdoğan'ın ilk kez kentte iki gün kalacağını belirten Tüfenkçi, şehrin sorunlarını birebir muhataplarıyla masaya yatıracağını bildirdi.

Başbakan Erdoğan’ın belediye hizmet binası yanındaki miting alanında vatandaşlara sesleneceğini anlatan Tüfenkçi, şöyle devam etti: "21 Eylül Cumartesi günü Başbakan Erdoğan saat 11.30'da Ankara'dan Malatya'ya uçakla hareket edecek ve saat 12.30'da Malatya Havaalanı'ndan karşılanacak. Saat 13.15'te sivil toplum kuruluşu, kanaat önderleri ve teşkilat mensupları ile öğle yemeğinde bir araya gelecek. Saat 15.00'da 2. Ordu Komutanlığı, saat 15.30'da valiliği ziyaret edecek. 16.00'da ise belediye yanında düzenlenen toplu açılış töreni ve mitinge katılacak. Miting sonrasında, Çalık Holding tarafından Yakınca'da yaptırılan okulların açılışı gerçekleştirilecek. Pazar günü saat 11.30'da Darende ilçesine hareket edecek olan Başbakan Erdoğan, saat 12.00'de Darende'de toplu açılışlar yapıp, vatandaşlara hitap edecek. Saat 14.30'da Doğanşehir'e geçecek olan Başbakan Erdoğan saat 16.00'da ilçe halkına hitap edecek."

Önümüzdeki yerel seçimde seçime 'Büyükşehir' statüsünde girecek olan Malatya’da hayata geçirmek istedikleri projeler ile ilgili dosya hazırlayarak Başbakan Erdoğan'a vereceklerini belirten İl Başkanı Tüfenkci, "Büyükşehir Malatya’ya büyük projeler yakışır sloganıyla hayata geçirmek istediğimiz projeler ile ilgili bilgi dosyası hazırlayıp Başbakanımıza vereceğiz. İlimizde yapılacak yatırımlar, ilçelere götürülecek hizmetler, Malatya’nın istediği beklediği projeler bu dosyada yer alacak." şeklinde konuştu.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri