Başbakan Erdoğan Konya'dan ayrıldı

Konya-Ankara arası yapımı tamamlanan Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) hizmete girmesi töreni için Konya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek YHT ile kentten ayrıldı
Konya-Ankara arası yapımı tamamlanan Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) hizmete girmesi töreni için Konya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Müzesi'ni ziyaret ederek YHT ile kentten ayrıldı.
Konya-Ankara arasını 1.5 saate düşüren ve yapımı tamamlanan YHT Hattı'nın resmi açılış töreni için Konya'ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Garı'nda düzenlenen açılış töreninin ardından Teravih Namazı'nı Selimiye Camii'nde kıldı. Namazın ardından Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile birlikte Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, YHT'ye binerek Ankara'ya doğru hareket etti. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri