Başbakan Erdoğan Kentsel Dönüşüm İçin Bursa'ya Geldi (2)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 46 ilde 87 bin 628 adet konut yapılmasını kapsayan dev kentsel dönüşüm projesinin başlangıç töreni için Bursa'ya geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde 46 ilde 87 bin 628 adet konut yapılmasını kapsayan dev kentsel dönüşüm projesinin başlangıç töreni için Bursa'ya geldi.

Saat 16.48 sıralarında helikopterle Bursa Afet Yönetim Merkezi bahçesine inen Başbakan Erdoğan'a Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da eşlik etti. Başbakan Erdoğan'ı Bursa'da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, partisinin Bursa milletvekilleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kamu kurum temsilcileri karşıladı. Helikopterin iniş yaptığı alana basın mensupları alınmadı. Gazeteciler Başbakan Erdoğan'ın inişini alandan uzak bir noktadan görüntülemeye çalıştı.

Helikopterden inen Başbakan Erdoğan, Başbakanlık otobüsüyle kentsel dönüşüm projesinin başlangıcının yapılacağı tören alanına hareket etti. Başbakan Erdoğan, Mevlana Mahallesi'ndeki törenin ardından Mimarsinan Mahallesi'nde Afet Eğitim Simülasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. Erdoğan, son olarak akşam saatlerinde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş adamlarının katılacağı yemek programına geçecek.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri