Başbakan Davutoğlu Konya'ya geliyor

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 24 Nisan Cuma günü Konya'daki milletvekili adaylarının tanıtım programına katılacağını söyledi.

Arat, il binasında yaptığı açıklamada, 7 Haziran genel seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Adaylardan ve teşkilattan alınan bilgiler doğrultusunda Konyalıların kendilerine olan teveccühünün çok güzel olduğunu belirten Arat, "Bu bizi daha çok motive ederken, daha fazla çalışmamız için de sorumluluklar yüklüyor. Bizler de bunun farkında olarak, 7 Haziran sabahına kadar tempomuzu artırarak çalışacağız" dedi.

Arat, amaçlarının bugüne kadar olduğu gibi bu seçimde de AK Parti'ye en büyük desteği alabilmek olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"24 Nisan Cuma günü Başbakanımız ve Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu, 25. dönem milletvekili adaylarımızın tanıtım programına katılacaktır. Başbakanımızın yanı sıra birçok bakanımız, genel başkan yardımcılarımız ve milletvekillerimizin de programımıza katılımlarını bekliyoruz. Toplantıyı, cuma günü 10 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde saat 14.30'da gerçekleştireceğiz. Buradan tüm Konyalı vatandaşlarımızı bu büyük coşkuya davet ediyoruz. Seçim döneminde Konya'ya yakışır destek ve coşku ile Başbakanımıza en güzel desteği vermeyi amaçlıyoruz. İnşallah sürecin sonunda Konya olarak, alnımızın akıyla çıkacağız ve Konya'nın da 'Yeni Türkiye'deki en önemli yerini alacağını düşünüyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri