Başbakan, Cuma Namazını Maltepe'de Kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Maltepe'deki İmam-ı Rabbani Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı bir grup vatandaş, pankart açarak Başbakan ile görüşmek istedi ancak polis pankartı topladı. Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını Maltepe'deki İmam-ı Rabbani Camii'nde kıldı. Namaz çıkışı bir grup vatandaş, pankart açarak Başbakan ile görüşmek istedi ancak polis pankartı topladı.

Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki programı öncesi Maltepe Zümrütevler İmam'ı Rabbani Camii'nde Cuma namazı kıldı. Başbakan'ın çıkışı sırasında vatandaşlar camiden ayrılmakta zorlandı. Bazı vatandaşlar duvardan atlamaya çalıştı.

Bu arada, bir grup vatandaş da 'Uzun adam yolun yolumuz, öl de yolunda ölelim. Bize 5 dakikanızı ayırırsanız memnun oluruz.' yazılı pankart açtı, ancak polis pankartı toplayarak vatandaşlara izin vermedi. Camiden ayrılan Erdoğan, Türk Havayolları Teknik A.Ş. Havacılık Bakım Onarım Merkezi açılış töreni için Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri