Başarıyı sürekli hale getireceğiz

TÜFAD Konya Şubesi'nin ödül töreninde konuşan Tahir Akyürek, "Biz geçmişte yaşadıklarımızdan ders aldık. Bizim başarımız anlık değil sürekli olmalı. Konyaspor'un başarısını sürekli hale getirmeye çalışacağız" dedi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi tarafından geleneksel düzenlenen 'İftar ve Ödül' programında  Türkiye ve Konya'da spora katkısından dolayı 'Onur Ödülü'ne Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek layık görüldü.

KONYA'YA KAZANDIRDIK

Gecede onur ödülü verilen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, "Şehir tanıtımı açısından hiçbir yatırım ve faaliyet spor kadar etkili değil. Birçok önemli yatırım yaptık. Ama hiçbiri stadyum inşaatı kadar takip edilmedi. Stadyum inşaatını kameralardan takip edenler milyonları bulmuştu. Yeni yapılan stadyumun Dünya’nın en iyi stadyumları arasında girmesi bizlere ayrıca bir gurur verdi.Çok önemli bir stadyumu Konya'ya kazandırdık. Bu stadla nice başarılar elde edeceğiz inşallah" dedi

KONYA SPOR ŞEHRİ OLDU

Konya halkının artık Avrupa'ya giden bir takımlarının olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz 2004 yılında göreve gelirken gerek altyapısı, tesisleri ve sportif başarısıyla Konyaspor’u bir Avrupa takımı seviyesine getirmeyi hedef koymuştuk. Bu hedefi uzun seneler gerçekleştirememiştik ama bu sene bu hedefi de gerçekleştirdik. Konya halkının artık bir Avrupa takımı var. Şehir tanıtımı açısından hiçbir yatırım ve faaliyet spor kadar etkili değil. Birçok önemli yatırım yaptık.Yaptığımız projelerle Konya'yı sadece futbol şehri değil, spor kenti haline getirdik. "

BAŞARI SÜREKLİ HALE GELMELİ

Atiker Konyaspor'un bu başarısının anlık olmaması gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek, "Biz geçmişte yaşadıklarımızdan ders aldık. Şu anda bu başarı ile övünmüyoruz. Çünkü anlık başarılara övünen birçok Spor Toto Süper Lig takımı şu anda 2.Lig ve 3.Lig'de oynuyor. Biz bu başarıyı sürekli hale getirmeye çalışacağız. Geçmiş yıllarda ki deneyimlerimizden ders aldık. Atiker Konyaspor'un başarısı sürekli hale gelmeli. Şu andaki bu başarımızla bizler övünmüyoruz. Ancak başarı sürekli hale gelirse işte o zaman övüneceğiz" şeklinde görüş belirtti.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri