‘Başarıya hazırız’

Tedem Koleji Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını belirterek, "Heyecanlıyız, kararlıyız ve başarıya hazırız" dedi

Tedem Koleji Özel Eğitim Kurumları, düzenlediği bir program ile basın mensupları ile bir araya geldi. Programda okul gezisi yapıldı ve gazetecilere okulun kampüsü tanıtıldı. Gerçekleştirilen etkinliğe; Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz'ın yanı sıra, okul kurucularından Ömer Cücük, Tedem Koleji Genel Müdürü Ömer Bayram, Anadolu Lisesi Müdürü Onur Gavaser ve Ortaokul-İlkokul Müdürü Melik Ünler eşlik etti.

VELİLERİMİZDEN TAM NOT ALDIK

Tedem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Yılmaz, eğitim camiasına girişlerinin eskilere dayandığını dile getirerek, "16 yıl önce dershanecilikle başlamış olduğumuz eğitim hayatımızın son 3 yılında özel okul sektöründe hizmet vermekteyiz" dedi. "Bugün burada 9 bin metrekare üzerinde 11 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunan, 50 derslikle anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi ile Tedem Koleji Erenköy kampüsünün açılışını yapmanın vermiş olduğu gururu sizlerle paylaşıyoruz" diyen Yılmaz, daha sonra şunları kaydetti: "Çok kısa bir sürede Tedem Koleji markası, velilerimizden tam not aldı. Şimdi bu tecrübemizi sizlerle birlikte Erenköy kampüsünde büyütmeyi hedefliyoruz. Türkiye'nin kaderi öğrencilerdir. Ülkemiz öğrencilerimizle aydınlık bir geleceğe gidecek, ülkemiz bilim ve medeniyette yetiştirdiğimiz öğrenciler sayesinde yükselecektir. Hedefimiz, ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak öğrenciler yetiştirmektir."

BAŞARIYA HAZIR KADRO İLE ÇALIŞIYORUZ

Velilerinin kendilerine emanet ettiği ettiği öğrencileri beyni ve fikri hür bir şekilde yetiştireceklerini aktaran Yılmaz, öğrencilerinin kendi kararlarını da kendileri vermesi gerektiğine dikkat çekti. Çalışan kadro olarak gece gündüz demeden bu uğurda çalışacaklarını yineleyen Yılmaz, "Fedâkarlık ve gayretle, vatanına, milletine ve ailesine faydalı bireyler yetiştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Geleceğiniz yetiştireceğimiz bu gençlere emanettir. Bilirsiniz ki bizde eğitim bir aşktır. Kucakladığımız bu sevda ömür boyu bitmeyecektir. Yeni açılan okulumuz sizlerin de desteği ile geleceğe ışık saçacak, ülkemize ve Konyamıza faydalı bir eğitim yuvası olacaktır. Velilere diyoruz ki; emanetiniz emanetimizdir. Verdiğiniz desteği unutmadık. Bizlere göstermiş olduğunuz teveccüh ve güveni hak etmek için var gücümüzle çalışacağız. Heyecanlıyız, kararlıyız ve başarıya hazırız" açıklamalarında bulundu. Okul kurucularından Ömer Cücük ise şöyle konuştu: "Alanında kendini yetiştirmiş kadrolar ile çalışıyoruz. Konya'yı anlamayan, Türkiye'yi anlayamaz. Eğitim anlamında Konya için önemli bir değer olduğumuzu düşünüyoruz. Bizlerin de köklü bir eğitim geçmişi var. Okul öğrenci ve veli dayanışmasını önemsiyoruz. Başarının bu birliktelikten sağlanacağının bilincindeyiz."

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri