Başarılar ödüllendi

TÜFAD Konya Şubesinin başarılı antrenörler için verdiği ödüller sahiplerini buldu. Şube Başkanı Karababa, antrenörlerin özverili çalıştıklarını Konya futbolu adına önemli işler başardıklarını söyledi


Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şubesi, başarılı antrenörleri ödüllendirdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreni geçtiğimiz gün Şahane Resturant’ta gerçekleştirildi. Ödül törenine AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Konyaspor Başkan Yardımcısı Ekrem Coşkun ve yöneticiler, Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, TSYD Konya Şubesi Başkanı Recep Çınar, TÜFAD Yönetim Kurulu üyesi Osman Tezcan, KASKF Genel Başkan Vekili Remzi Ay, Konya Futbol İl Temsilcisi H.İbrahim Samur, taban birlikleri ve antrenörler katıldı.
TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, göreve geldikleri günden itibaren Konya futbolu adına ürettiklerini çalışmalarına yansıtarak önemli katkılarda bulunan futbol ailesi içindeki değerleri hep takip ettiklerini ve sonucunda da toplum önünde bu farklılıklarını ortaya koyma adına antrenörleri ödüllendirdiklerini söyledi. TÜFAD olarak bu yıl 27 antrenörü ödüllendirdiklerini ifade eden Karababa,  “Üç yıl içindeki çalışmalarımızdan gelen eleştiri ve öneriler sonucu bu yıl için sadece başarılı antrenörlerimizi belirleyip ödüllendirmeyi amaçladık. Bunun için de çalışmalarımızı yaptık ve 27 arkadaşımızı belirledik. Ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise siyaset olarak her zaman sporun yanında olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Siyasiler olarak her zaman sporun ve sporcuların yanında olmaya çalışıyoruz. Ödül almaya hak kazanan başarılı antrenörleri tebrik ediyorum. Konya bu yıl sporda başarısız oldu. Ancak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz takdirde Konyaspor da tekrar eski günlerini yakalayacaktır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından ödül almaya hak kazanan başarılı antrenörler ödüllerini aldı. TÜFAD tarafından ödüllendirilen antrenörler ve kulüpleri şöyle. Süper Amatör Küme: Muammer Pirinççi (Muhasebe Gençler). 1. Amatör Küme: A grubu: Niyazi Kart (Sarayönü Belediyespor). B grubu:  Mümin Duru (Çatalhüyük Çumra Belediyespor). 2. Amatör Küme: A grubu: İsmet Kalkan (Akşehir Endüstrispor). B grubu: A. İhasan Aslan (Mobilyacılar Sitespor). Recep kalkan (Yolspor). C grubu: Veli Ceylan (Ereğli Şekerspor). Fatih Söyler (Yeni Meramspor). Süper genç takımlar: Ertuğrul Sanlav (Ereğlisspor). A Genç 1. küme: A grubu: Ali Bircan (Sanayispor). B grubu: Veli Ceylan (Ereğli Şekerspor). A Genç 2. küme: A grubu: Murat Avcı (Tuzlukcu Belediyespor). B grubu: Fatih Danışık (Karapınar Esnafspor). C grubu: Mevlüt Sönmez (Maliyespor). D grubu: Can Çetin (Hakimiyetspor). B Genç takımlar: A grubu: Tevfik Aktutan (Demirspor). B grubu: Bülent Yaldır (Konyaspor). C grubu: Rıfkı Ekenler (Şekerspor). D grubu: Hakkı Uçkunilgi (Telekomspor). Yıldız takımlar: A grubu: Rıfkı Ekenler (Şekerspor). B grubu: Ahmet Dalkıran (Tümosanspor). C grubu: Mümin Duru (Ç. Çumra Belediyespor). Minik takımlar: A grubu:  Tevfik Aktutan (Demirspor). B grubu: Ahmet Arslan (Şekerspor). C grubu: Murat Kurban (Selçuklu Belediyespor). Mini minik takımlar: A grubu: Alpaslan Uysal (Şekerspor). B grubu: Servet Atun (Konyaspor). Centilmen antrenörler: 1- Hakan Yavuz (Havzanspor). 2- Cihan Ünal (Sanayispor). 3- (Mehmet Küçükseren (Derbentspor).
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri