Başarı tesadüf değil

Son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçını değerlendiren Selçuk Üniversitesi basın sorumlusu Kerem Öten, oynanan iyi oyunun ve alnına skorun tesadüf...

Son oynanan İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçını değerlendiren Selçuk Üniversitesi basın sorumlusu Kerem Öten, oynanan iyi oyunun ve alnına skorun tesadüf olmadığını bunu göstermek için de Vestel maçında da aynı performansı göstermeleri gerektiğini söyledi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Torku Selçuk Üniversitesi basın sözcüsü Kerem Öten farklı kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçını değerlendirdi. İyi bir galibiyet aldıklarını belirten Öten, “Maç beklediğimizden daha rahat geçti. Açıkçası daha zor bir maç bekliyorduk. Rakibimiz bir önceki hafta kazanmanın ve düşme hattının üzerine çıkmanın rahatlığı içindeydi sanırım. Bizimde iyi günümüzde olmamız nedeniyle fark açıldı. İyi mücadele ve farklı bir skorla maçı kazandık. Şimdi önümüzde Vestel maçı var. Çok zor bir maç olacak. Vestel'de ligin son haftasına kadar Play-Off'u kovalayacaktır. Bu maçı da kazanarak İstanbul maçında gösterilen performansın tesadüf olmadığını göstermemiz gerekiyor” dedi.
RAKİBİMİZE SAYGI GÖSTERDİK
İstanbul Büyükşehir Belediye Basketbol maçının son dakikalarında taraftarının ısrarına rağmen takımın baskı yapmamasına ve maçı rölantiye almasına da açıklık getiren Öten, “Zaten fark açılmıştı. Rakip takımın antrenörü bizim saygı duyduğumuz ve değer verdiğimiz bir isim. Keza rakip takım ile de ilişkilerimiz iyi. Böyle bir durumda şov yapmamız beklenemezdi. Tamamen rakibimize olan saygı ve sevgimizden dolayı böyle bir sonuç oluştu. İstesek farkı daha da açabilirdik. Ancak söylediğim gibi rakip takım antrenörü Hakan Yavuz bizim için değerli bir teknik adam” ifadelerini kullandı.
UŞAK ÜNİVERSİTESİ KAYBEDEBİLİR
Ligin son durumunu da değerlendiren Öten, “Ligde Uşak Üniversitesi'nin liderliği devam ediyor. Ancak son dönemde bir performans düşüklüğü göze çarpıyor. Bu hafta Bandırma Kırmızı ile oynayacaklar. Söz konusu takım evinde iyi maçlar çıkarttı. Uşak Üniversitesi bu hafta takılabilir. Zaten Uşak Üniversitesi çok kaliteli oyunculardan kurul bir takım değil. Sadece iyi bir hava yakaladılar. Ço iyi bir seyirci destekleri var. Canla başla mücadele eden birkaç yerli oyuncu ile ligi sirkülase ettiler. Ama biz kalite olarak bu takımdan daha iyiyiz. Asıl rakibimiz Yeşilgiresun Belediye. Zaten iyi oynuyorlardı. Şimdi yeni bir yabancı ile takviye yaptılar. Tehlikeli bir rakip oldu Yeşilgiresun” ifadelerini kullandı.
TRANSFERDE ACELECİ DEĞİLİZ
Federasyonun transfer tarihini ligin 30. haftası ile sınırlamasının ardından tarnsfer çalışmalarına hız verdiklerini aktaran Öten, “Ancak yaptığımız itiraz haklı bulundu ve tekrar süre sezon sonuna kadar uzatıldı. Bu nedenle aceleci değiliz. 3 yabancıyla görüşmelerimiz sürüyor. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Aldığımız oyuncu bizi üç beş gömlek üste çıkartmalı. Hafta içinde transfer netleşecektir. Vestel maçına kadar yeni transferimizi açıklamayı planlıyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri