Başarı ödüllendirildi

Özel Enderun Liseleri, düzenlediği iki ayrı yarışmada dereceye giren 32 öğrenciyi ödüllendirdi

Özel Enderun Liseleri tarafından düzenlenen İlköğretim Okulları Arası 2. Matematik, Fen ve Teknoloji (ENFEMAT), Anadolu Liseleri Arası 1. İngilizce Yarışması (Golden Children Of English) ödül töreni, Özel Enderun Liseleri Konferans Salonu’nda yapıldı. İl genelinde 60 okuldan 250 öğrencinin katıldığı ENFEMAT yarışmasında dereceye giren 13 öğrenci ve 24 okuldan 183 öğrencinin katıldığı Golden Children Of English yarışmasında dereceye giren 8 öğrenci ödüllendirildi.

Ödül töreninin açış konuşmasını yapan Özel Enderun Liseleri Müdürü İlhan Yılmaz, bilimsel, kültürel ve sosyal faaliyetlere önem verdiklerini, bu bağlamda 8. sınıflar için ENFEMAT, Anadolu Lisesi 1. sınıf öğrencileri için Golden Children Of English yarışmasını düzenlediklerini belirtti. Amaçlarının öğrencilerde matematiğe ve fen bilimlerine karşı oluşan fobiyi yıkmak olduğunu dile getirerek, “Bir dil bir insan, iki dil iki insan mantığıyla bu yarışmayı düzenledik. Bu etkinliklerimizi düzenlerken, lise-üniversite işbirliğine önem veriyoruz. Bu bağlamda yaptığımız çalışmalarda bizi destekleyen Selçuk Üniversitesi akademisyenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
Programda bir selamlama konuşması yapan Özel Enderun Liseleri Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu da, “Ödül programı, değerli hocalarımızın özenle yaptığı çalışmaların ürünüdür. Özel eğitim kurumlarını eğitimdeki problemlerin çözülmesi, yavrularımızın geleceğe hazırlanması için fırsat gibi görüyoruz. Bu çalışmayı Konya’da ilk defa biz yaptık. Katılım oldukça yoğundu. Daha iyi projelerle önümüzdeki yıllarda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir ekip çalışmasının sonucunu aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ödül alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu. Protokol konuşmalarının ardından yapılan sınavlarda dereceye giren öğrenciler altın ve Enderun Lisesi ile Gençlik Dershanesi’nden indirim çekiyle ödüllendirildi.
RASİM ATALAY
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri