‘Başarı, fedakârlıkla elde edilebilir’

İttifak Holding Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Yöneticisi Abdullah Ecevit Öksüz, Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine bir sunum gerçekleştirdi.

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklâmcılık ve Tanıtım Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Konya Reklâmcılar Derneği Başkanı olan Yrd. Doç.Dr. Hüseyin Altunbaş’ın konuğu olarak öğrenciler ile bir araya gelen Abdullah Ecevit Öksüz,  İttifak Holding bünyesinde sahip olduğu iş deneyimlerini ve hayata dair birikimlerini öğrenciler ile paylaştı.

İttifak Holding Basın Yayın Halkla İlişkiler Yöneticisi Abdullah Ecevit Öksüz yaptığı sunumda iş yaşamından örnek olaylar ve anekdotlar aktarırken, başarıyla tamamlanması gereken en önemli işin hayat olduğunu, zaman ve enerjinin doğru kullanılarak hayatın boş geçmemesini ve gerçek başarının bugünün rahatlığından ve keyfinden fedakârlık edebilenlerin olduğunu dile getirdi. 
Öksüz, tüm bireylerde olduğu gibi özellikle iş hayatı ile yeni tanışacak veya tanışmaya hazırlanan üniversite gençliğinin insan ve objektif insani değerler, hayat ve hayata dair ahlâk değerleri, insanlar, olaylar veya nesnelerin farklı açı ve boyutlarla değerlendirilebilmesi kabiliyeti gibi hususlarda donanımlarını geliştirmelerinin sadece kendileri için değil tüm insanlık için bir gereklilik olduğunu vurguladı.
Başarmak için bilgili, tecrübeli, adaletli, merhametli, azimli, cesur, istikrarlı ve ahlaklı birey olmanın önemini de vurgulayan Öksüz,  üniversitede kazanılan teorik bilgilerin, eğitim süresi boyunca pratikte uygulanmasını ve öğrencilerin mutlaka stajlarını fiili olarak yapmaları gerektiğini de belirtti.
Abdullah Ecevit Öksüz’e, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Altunbaş ve öğrenciler, ilgiyle dinlenen sunumundan dolayı teşekkürlerini iletti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri