Başarı A takıma oyuncu vermektir

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney başarı kıstasını açıkladı. Güney: “Konyaspor'a birkaç oyuncu verebilirsek kendimizi başarılı olarak göreceğiz” dedi.

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Güney son dönemde alınan başarısız sonuçlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada  “Konyaspor'a birkaç oyuncu verebilirsek kendimizi başarılı olarak göreceğiz. Bunun yanı sıra ligde de elimizden gelen in iyi mücadeleyi göstermek istiyoruz” dedi

Güney: “Biz altyapı takımıyız. Biz şampiyonluk hedefi olan ya da Play-off oynayalım hedefi olan bir takım değiliz. Biz buradan Konyaspor'a birkaç oyuncu verebilirsek kendimizi başarılı olarak göreceğiz. O yüzden biz, hocamız ve oyuncularımızın arkasındayız. Örnek bir takımız. Yaş ortalamamız 20. O yüzden bizden beklenen birkaç oyuncu yetiştirmek. Başka bir düşüncemiz yok. Biz pilot takımız elimizden gelen çabayı gayreti gösteriyoruz” dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Pazar günü iç sahada oynayacakları Sakaryaspor maçını kazanmak istediklerini kaydeden Kulüp Başkanımız Mehmet Güney : “Zor bir maç olacak ancak Pazar günü kazanmak istiyoruz. Süper Lig görmüş bir takım ve Süper Lig tecrübesi olan oyuncuları var. Bizim oyuncularımız bire birde gerçekten hepsinden daha iyiler. Bizim oyuncularımızın tek eksiği genç oldukları için pozisyonları sonuca bağlayamıyorlar. Bunu biz oyuncularımızın gençliğine veriyoruz. Biz yine iyi bir futbol ortaya koyarak iyi bir sonuç alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri