Bartık: Rekabet İçin Kurumsallaşmak Gerek

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, her gün biraz daha sertleşen rekabet koşullarında ayakta kalabilmek için kurumsallaşmanın önemli olduğunu söyledi.    Kırtasiyecileri daha kurumsal bir...

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, her gün biraz daha sertleşen rekabet koşullarında ayakta kalabilmek için kurumsallaşmanın önemli olduğunu söyledi.

    Kırtasiyecileri daha kurumsal bir yapıya ulaştırmak amacı ile başlatılan 'K Belgesi Projesi' Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ev sahipliğinde Gaziantepli kırtasiyecilere tanıtıldı. Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) ve GTO işbirliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Eyüp Bartık, "Rekabet edebilmek için kurumsallaşmak gerek." dedi. Firmaların kurumsal bir yapıya kavuşturulması gerektiği üzerinde duran Bartık, "Unutmayalım rekabet her gün biraz daha kızışıyor ve biz ayakta kalmak için en kaliteli hizmeti-malı en uygun şartlarda piyasaya sunamadıkça, rakiplerimizden farklı ufacık bir şey yapmadıkça ayakta kalamayız. Kurumsallığı firmalarımıza entegre etmeliyiz." dedi.

    Oda olarak bu noktada tüm sektörlere desteğe hazır olduklarını belirten Bartık, "Sizlerin talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan eğitimleri, projeleri birlikte geliştirmeye hazırız. Üyelerimizin kurumsallaşma alanında gelişmeleri ve gelecek trendlerini yakalamaları için her zaman yanındayız. Şu bir gerçek ki gelecek e-ticaret diyor ve ne yazık ki şehir olarak bu konuda iyi noktada değiliz. Birlikte geliştireceğimiz projelerle kentimizi bu alanda da en iyisi yapabiliriz." diye konuştu.

    GTO 14. Meslek Grubu üyeleri ile bir araya gelen TÜKİD Yönetim Kurulu Üyesi Salih Karabulut K Belgesi Projesi ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. K Belgesinin kırtasiyecilere birçok avantajlar sunduğunu belirten Karabulut, projenin kırtasiyecileri belirli standartlara ve mesleki etik değerlere haiz, verimli ve katma değer yaratan firmalar haline getirmek amacıyla geliştirdiklerini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri