Barsbuğa eskrime ilgiden memnun

Konya eskriminde sporcular salona sığmadı. Ramazan ayı nedeni ile minik-yıldız-genç grubun antrenmanlarını birleştiren antrenör Yusuf Barsbuğa beklemediği bir ilgi ile karşılaştı

Antrenmana gelen sporcular salona sığmayınca sıcak havanın da etkisiyle ısınma koşusu ve strecing hareketleri spor kompleksinin bahçesinde yapıldı.
Antrenör Yusuf Barsbuğa durumun gurur verici olduğunu ifade ederek,  Ramazan ayı nedeni ile antrenmanlarımızı haftanın 3 günü saat akşam 9.30’da yapmaktayız. İlk 3 antrenmanı geride bıraktık. Oldukça yoğun olan sayımız tek antrenman saatinde 40’a ulaşıyor. Ramazan sonunda yeni gruplarımızda eskrim ile tanışacak.  Eylül ayında 2 sporcumuz milli takım katılacak. Sporcularımız Ahmet Emin Karpuzcu ve Orkun Gökbulut’a başarılar diliyorum. Bizlere her konuda destek olan başta İl Müdürü Ömer  Ersöz’e sonrasında şube müdürleri Suat Gücüyener, Tamer Songur’a ve 100.yıl spor salonu amiri Süleyman Boğazdere ile çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. Barsbuğa,  Konya’nın Eskrim branşında söz sahibi olmaya başladığını söyledi. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi yerlerde olacaklarını ifade eden Barsbuğa“ Konya Türkiye eskriminde her zaman söz sahibi olmuştur. Kendi imkanlarımızla mücadele etmemize rağmen birçok sporcumuzu ulusal ve uluslar arası dereceler elde etmiştir. Eskrim branşı olarak başarılı sporcu yetiştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri